Bed & Breakfast

Geen zin in kamperen? Je kunt bij ons ook overnachten in een ruime Bed & Breakfast. Dit kan tot 4 personen. Je hebt dan een extra slaapkamer, maar je deelt de badkamer. Je hoeft niet op vuur je eigen potje te koken, want je geniet ’s ochtends van een heerlijk, door ons gemaakt, onbijt. De Bed & Breakfast is van alle gemakken voorzien. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen en er is gratis WiFi. Er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt. Het appartement is rookvrij. Deze studio is het hele jaar door te boeken.

Vanaf april tot oktober, bieden we ons gezellige vakantiehuis (“Chalet”) ook aan als Bed & Breakfast. Dit kan ook tot 4 personen. Je hebt dan een heel huis tot je beschikking en de kinderen slapen in een bedstee!  In de ochtend geniet je van een heerlijk, door ons gemaakt ontbijt dat we komen brengen. Ook deze Bed & Breakfast is van alle gemakken voorzien. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen en er is gratis WiFi. Er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt, maar je zou ook zelf kunnen koken, want het chalet heeft een volwaardige keuken. Het chalet is rookvrij. De verwarming vindt plaats door middel van een Bekkasinen houtkachel. Een flinke grote, die (indien nodig) aan staat als je aankomt. Als je wil, kun je de infrarood sauna (tegen een kleine vergoeding) bij aankomst erbij boeken. Zie ook de foto pagina.

Neem contact op met Arjan voor een reservering (06-51087170) , of boek via Booking.com. Hieronder kun je meteen de beschikbaarheid bekijken.

Wie weet tot ziens in 2019!